Начало Културни събития Джобен фестивал – пролет 2022: „РОДЕН ПОД ЩАСТЛИВА ЗВЕЗДА”
снимка от събитието

Джобен фестивал – пролет 2022: „РОДЕН ПОД ЩАСТЛИВА ЗВЕЗДА”

„РОДЕН ПОД ЩАСТЛИВА ЗВЕЗДА” АУДИО-ПИЕСА И КОНЦЕРТ” концерт, представяне на аудиопиесата “Роден под щастлива звезда” и работилница за големи и малки от екипа на “Приключения с кораб”
Събота 14.05.2022 г. 16:30 часа

Екипът “”Приключения с кораб”” Маргарита Петрова актриса и драматург на спектаклите от трилогията “”Приключения с кораб””, Милена Великова композитор и изпълнител, Здравка Кантарева художник и сценограф започват своето съвместно приключение от края на 2019година. Вече втора година те са посланици на идеята за приятелството и добротата. Пътешестват и се срещат с деца и техите родители от различни малки и големи населени места в страната. Посещават също и институции за хора със специални потребности. Спектаклите и работилниците, които провеждат са винаги изключително вълнуващи за всички.
Големият червен „Кораб на приключенията“ и неговият симпатичен и смел екипаж от приключенци акостират в София, Пловдив, Монтана, Русе, Мартен, Ахтопол, Лозенец, Шипка, Бухово, Панагюрище, Разлог, Велинград, Кюстендил, с. Бабово, с. Смилец, с. Бачево, Бургас, Булгарово, Айтос, Сунгурларе, Черноморец. Там те се срещат с развълнувани деца, на които разказват за своите радости, вълнения, мечти и премеждия, за силата на приятелството и смелостта да следваш порива на своето сърце.
Куклен спектакъл с музика на живо „Роден под щастлива звезда” – по текстове на финландската писателка Туве Янсон, е първият от трилогията „Приключения с кораб”.

Събитието е част от програмата на “Джобен фестивал – пролет 2022”.
Билетът за една вечер е 15 лв. (включва всички събития за съответната вечер).
Билетите се продават на място или в Urbo: https://urboapp.com/bg/e10269-pocket-fest
Телефон за резервации: 0878 671 201 – Ренета Иванова (до 24 часа преди събитието)

 • Град:

  София

 • Адрес:

  ул. Цар Симеон №48

 • Име на организатор:

  Джобен фестивал

Дата

14.май.2022
Изтекло събитие!

Час

16:30

Вход

15.00 лв

Локация

София
Категория
 • Град:

  София

 • Адрес:

  ул. Цар Симеон №48

 • Име на организатор:

  Джобен фестивал