Начало Културни събития “Заслушай се”: Концерт на свещи
постер

“Заслушай се”: Концерт на свещи

На 14 февруари стартира “Заслушай се” – нова поредица от 6 нестандартни концептуални музикални концерти на неочаквани места в София. Зад проекта стои творческият екип от Lampa Collective. Концертите ще се провеждат веднъж месечно на няколко различни локации – К.Е.В.А, Ботаническата градина, столична читалня, Дом на Киното, Студентски Дом и Кино Влайкова. Те ще оживеят с нов дух и неочаквана концепция в разнообразни жанрове – всяко музикално събитие е със собствена концепция, съчетаваща талантливи артисти, специално подбран жанров репертоар и с цел меломаните да преоткрият атмосферата на локацията, в която то се провежда.

Част от ивентите включват романтичен лайв на свещи в един от най-оживените барове на София, имерсивно, куатрофонично 360° шоу, концерт с класически интерпретации на култови филмови мелодии в кино зала, експериментално клубно дуо в концерт на слушалки, етно музика сред цветя и фокус върху природата в Ботаническата градина, а тишината в столична библиотека ще бъде нарушена от горещи фламенко китари и танци.

Първите изпълнители, които ще чуем на “Заслушай се” са живеещият в България ирландец Jamie Mc Donald и неговата група The Number Nein в “Концерт на свещи” на 14 февруари в Клуб за естетическо възпитание на артиста (К.Е.В.А).

Едно от най-шумните места в сърцето на нощна София ще се преобрази за една вечер, в уединен концерт на свещи. Това ще бъде първият лайв на групата в София от над две години, като музикантите са подготвили специална програма, която ще представят на “Заслушай се”. Шоуто е с начален час 20:00 ч.

 • Град:

  София

 • Адрес:

  Клуб за естетическо възпитание на артиста (К.Е.В.А), ул. „Георги С. Раковски“ 114

Дата

14.фев.2023
Изтекло събитие!

Час

20:00

Локация

София
 • Град:

  София

 • Адрес:

  Клуб за естетическо възпитание на артиста (К.Е.В.А), ул. „Георги С. Раковски“ 114