Екип на ArthuB

Среща на представители на изкуството и културата

Концепцията за създаване на творческа платформа ArthuB е изработена по идейно предложение на сдружение “Лаборатория за изкуство и култура”.

Сдружението развива активна дейност, насочена към популяризирането на българските културни традиции и е ангажирано в подпомагането на изяви на съвременни български творци. 

Лаборатория за изкуство и култура

Стартиращият екип на платформа ArthuB е съставен от активни членове на сдружение “Лаборатория за изкуство и култура”.

Повече за екипа на ArthuB и задачите по осъществяването на целите на платформата за реализиране на ефективна творческа комуникация можете да прочетете ТУК.

Задачи на екипа на ArthuB

Членове на екипа на ArthuB

Петранка Плукчиева

Артистичен директор в ArthuB

info@arthub.bg

Нора Константинова

Технически директор в ArthuB

info@arthub.bg

Александър Райчев

Преса, Връзки с медиите в ArthuB

press@arthub.bg

Свобода Веселинова

Културен мениджър в ArthuB

info@arthub.bg

Дарина Аргирова

Направление Културен туризъм в ArthuB

info@arthub.bg

Задачи На Екипа

Целта на екипа на ArthuB е да рaзвие и усъвършенства културна платформа ArthuB като място за ефективна творческа комуникация, за изява на българските творци, за обмен на културна информация и  сътрудничество между потребителите като

– търси и поддържа контакт с всички участници в културните процеси в България – запознава с функционалностите на платформата и с възможностите на потребителите за активно участие в различните категории

– разработва инструкции за потребителите, свързани с участието в платформата.

– систематизира проектни покани и други възможности за финансиране на културна дейност и ги представя на регистрираните потребители – участници в платформата.

– привлича културни и държавни институции в подкрепа на участниците.

– съдейства на българските културни организации в чужбина да осъществяват активни контакти с културни и творчески организации в България.

– отразява културни новини и събития и привлича нови публики.

Екипът на ArthuB очаква Вашата обратна връзка. Помогнете ни да направим процеса за обмен на информация между участниците в културните процеси в България по-ефективен и удовлетворяващ.

Галерия