Зона за участници – финансиране и партньорства

ArthuB Зона

Стани част от културна платформа ArthuB! Oткрий съмишленици, представи творческите си идеи, включи се с опит, знания, умения или идеи в помощ и подкрепа на българските творци. Регистрацията е лесна и изцяло онлайн!

Категории в ArthuB зона

Платформа ArthuB е отворена за всички, които се занимават с културна и творческа дейност – творци на свободна практика, сдружения, асоциации, фондации,  неформални творчески организации, ателиета, читалища, общински културни институти, преподаватели, журналисти и културни дейци.

След регистриране на потребителски профил получавате достъп до творческия регистър на ArthuB, който дава възможност за директен контакт между участниците с цел генериране на нови и полезни партньорства. Регистрираните участници могат да представят себе си и творческата си дейност като допълнят профила си с информация за личен уебсайт,  профили в социалните мрежи и чрез създаване на представителна страница в ArthuB.

Представителните страници са част от категория “ArthuB представя”. Изпращането на снимки и текст се извършва от личния профил на всеки участник и има за цел да представи дейността и интересите на участниците, свързани с търсенето или предлагането на творчески партньорства, желанията за изява в конкретни сфери от изкуството и кулутурата.

Категория "Творчески инициативи/ партньорства"

  • Категория “Творчески инициативи/ партньорства/ представя актуална информация за конкурси, кастинги, творчески форуми, както и предложения за сътрудничество или за включване в инициативи от различни сфери на изкуството и културата. Регистрираните участници могат да изпращат подходяща за категорията информация от профила си.

Категория "Проекти и финансиране"

  • Информация за отворени проектни покани и други възможности за финансиране на проекти в различни сфери на културата и изкуствата.