Зона за участници – финансиране и партньорства

ArthuB Зона

Стани част от културна платформа ArthuB! Oткрий съмишленици, развий творческите си идеи, включи се културния живот на България, участвай в ArthuB зона. Създай акаунт – регистрирай се лесно и изцяло онлайн!

Категории в ArthuB зона

Платформа ArthuB е отворена за всички, които се занимават с културна дейност – творци на свободна практика, сдружения, асоциации, фондации,  неформални творчески организации, ателиета, читалища, общински културни институти, преподаватели, журналисти и културни дейци.

При регистрация  се изисква валиден имейл адрес, чрез който да се създаде и потвърди паролата за вход. Всеки участник получава портебителски профил и достъп до категориите на ArthuB Зона. 

Категория "Творчески инициативи/ партньорства"

  • Предложения за сътрудничество в различни сфери на изкуството и културата, инициирани от участниците в ArthuB чрез попълване на шаблонна форма от всеки профил.

Категория "Проекти и финансиране"

  • Актуална информация за отворени проектни покани и други възможности за финансиране на културни проекти с кратки насоки за кандидатстване, разработени от екипа на ArthuB.
  • – Всеки регистриран потребител, през профила си, може да изпрати  материал за създаване на представителна страница в категория “Изкуство в ArthuB”, където да разкаже за себе си и за творчеството си.
  • – Културните организации също могат да участват в публичната част на сайта със своя страница в портфолиото на платформата.