Правила и често задавани въпроси

Ръководство за Ползване на ArthuB

Кой може да участва в ArthuB

ArthuB е платформа за творчески партньорства и обмен на информация в сферата на културата и изкуството, насочена, както към професионалистите в областта на изкуството и културата, така и към тези, които имат интерес към творческо развитие. В платформата могат да се включат още фирми и  организации (държавни, общински и частни), развиващи дейност с културна насоченост. Добре дошли са всички, които имат интерес от представяне на творческата си дейност и на културни събития, от иницииране и създаване на нови творчески партньорства!

Как става регистрацията В ArthuB

ArthuB е платформа, която цели да създаде един общ регистър, в който участниците в културните процеси да се намират един друг.  Регистрацията става онлайн – с личен имейл адрес, чрез който се създава и потвърждава паролата за вход. В регистрационната форма се попълва и допълнителна информация за регистъра с участници – имена и сфера на изява. Потребителският профил в arthub.bg предоставя възможност за директен контакт с другите участници чрез кратки лични съобщения или посредством информацията, които участниците допълват в профилите си. 

Често задавани Въпроси

Ако не откривате отговор на въпроса си, можете да го зададете ТУК.

Какво получавате в ArthuB

  1. възможност за директен контакт с другите участници (хора на изкуството, фирми или организации с дейност с културна насоченост) чрез кратки лични съобщения или посредством информацията, които участниците допълват в профилите си.
  2. достъп до съдържанието на категории “Проекти и финансиране” и “Творчески инициативи/партньорства”
  3. възможност за създаване на лична представителна страница в категория Изкуство в ArthuB”;
  4. възможност да публикувате информация – на отделна страница в категория Творчески инициативи/ партньорства”– информация, свързана с търсене на партньори за реализиране или кандидатстване по проекти, формиране на екипи за творчески инициативи, организиране и реализиране на събития, популяризиране на творчески конкурси, създаване на работилници/ уъркшоп и други;
  5. възможност да публикувате събития в “Календар културни събития”, които екипът на ArthuB популяризира и представя, включително и във Facebook страницата си.

Сърдържанието на “ArthuB зона” е достъпно за регистрирани в платформата потребители.

Освен регистъра с участници в платформата, в “ArthuB зона” са специалните категории “Проекти и финансиране” и “Творчески инициативи/партньорства”, където ще намерите информация, свързана с кандидатстване по различни програми в сферата на изкуствата и културата и предложения, свързани с различни инициативи на участниците в платформата.

С общите условия на arthub.bg можете да се запознаете ТУК.

Не, участието в платформата е напълно безплатно.

Ако сте организатор на културно събитие, можете да изпращате информация за събития за публикуване в категория “Календар събития” – от шаблонната форма в профила си, без ограничение в броя на заявките.

Съдържанието на категория “Календар събития” е достъпно за всички посетители на сайта.

Ако сте регистриран участник в платформата, можете да изпращате от профила си заявки за публикации в категориите “ArthuB събития” и “Творчески партньорства”.

Ако имате въпроси, свързани с регистрацията, както и за всичко, което искате да адресирате до екипа на ArthuB, можете да ползвате основната форма за контакт.