Arms and Sleepers

Един от най-установените и признати в световен мащаб електронни артисти идва за първият си концерт у нас на 10.05.2023, по покана на Stereofox и Koncept Space.

Arms and Sleepers е оригинално основана в Бостън през 2016г. от Max Lewis и Mirza Ramic. Музиката на дуото преминава и изледва стилове като trip-hop, electronica, downtempo, ambient, experimental beats и hip-hop.
През последните години Lewis става по-малко активен с участието си в проекта и след напускането му преди няколко години, Mirza остава единствен и основен член и продължава самостоятелно да твори активно музика под името на Arms and Sleepers.

През годините групата е натрупала над 30 издадени албуми, над 2000 изпълнения на живо, международни турнета и безброй телевизионни и филмови музикални синхронизации и успехи в тяхната 15-годишна история.
През 2022 г. излезе и 13-ият студиен албум на Arms and Sleepers, озаглавен “former kingdoms”, който е подкрепен с турнета в Щатите и Европа.

Новата година изглежда също доста обещаваща и активна за артиста, който издаде 2 сингъла от предстоящото му EP, което ще бъде издадено през Stereofox на 14 април.
Мини-албума “where to in this world” ще бъде подкрепен с няколко екслузивни дати в региона през май месец, едната от които е 10.05.2023 в София и лятно турне в Щатите.

На сцената ще чуем и музиката на Peyotoff, който също работи и издава всичко свое през Stereofox.

Дата

10.май.2023
Изтекло събитие!

Час

20:00 - 23:55

Тип събитие

Вечерно

Локация

София