Начало Културни събития Forced Entertainment: Истинска магия
Театрален спектакъл

Forced Entertainment: Истинска магия

Forced Entertainment ще покаже в две поредни вечери “Истинска магия”, който дебютира с награда на публиката на Единбургския театрален фестивал.

Tеатралният спектакъл е на 28 и 29 април от 19:30 ч. в Голямата зала на регионалния център за съвременни изкуства Топлоцентрала.

Легендарният театрален колектив, основан в Шефилд от Тим Ечълс, пристига у нас за втори път след участието си на 21-ия Международен театрален фестивал “Варненско лято” (2018). Една от най-ценните експортни стоки на английския театър за последните 20 години, Forced Entertainment е експериментална компания с десетки международни признания и непрекъсната творческа дейност от своето създаване до днес.

 

На 28 и 29 април от 19:30 ч. в Голямата зала на Топлоцентрала Forced Entertainment ще представят своя спектакъл “Истинска магия” (Real Magic), който гледаме за първи път в България в изпълнение на добре познатите артисти от трупата Ричард Лоудън и Клеър Маршал, придружени от гост актьора Джери Килик.

“Истинска магия” повежда зрителите на почти халюциногенно пътуване в запленяващ виртуозен спектакъл за големите системи, малкте капани в тях и нуждата от промяна. Спектакълът рисува картина на борбата, комичното повторение и абсурда. Под звуците на повтарящи се аплодисменти и изкуствен смях, трима артисти участват в невъзможна илюзия – смесица от телепатичен трик, кабаретно представление и кошмарно телевизионно шоу, която ги връща отново и отново в моменти на надежда и загуба. В свят на съмнения и втори шансове, вариации и изкривени трансформации.

Билети за “Истинска магия” в РЦСИ Топлоцентрала може да намерите в мрежата на Eventim.

 • Град:

  София

 • Адрес:

  Голяма зала на Регионален център за съвременни изкуства Топлоцентрала

Дата

28.апр.2022
Изтекло събитие!

Час

19:30

Тип събитие

Вечерно

Локация

София
Категория
 • Град:

  София

 • Адрес:

  Голяма зала на Регионален център за съвременни изкуства Топлоцентрала