Начало Културни събития Гала концерт “Karnolsky – SUMMER CAMP 2021″
Фестивал KARNOLSKY SUMMER CAMP

Гала концерт “Karnolsky – SUMMER CAMP 2021″

Арт Център Кърнолски ще проведе за втори път „KARNOLSKY SUMMER CAMP 2021“ в черноморския курорт Слънчев бряг в периода от 19-ти до 24-ти Август.

Това културно събитие е естествено продължение на конкурса за откриване на млади таланти „Път към славата“, провел се на три сцени през месец март в София.

Слънчеви дни, концерти, майсторски класове и много забавления и награди – това очаква талантливите младежи, които ще вземат участие в Международния фестивал на изкуствата “KARNOLSKY SUMMER CAMP ”.
Млади таланти от различни държави ще представят на българската публика артистични изпълнения в пет различни категории: вокални солисти и вокални групи; танцови групи и солисти; мажоретни състави; оркестри; хорове. Най-изявените и талантливи участници ще се състезават за стипендии.

В рамките на фестивала ще се проведат работилници и майсторски класове, водени от доказани професионалисти и членове на журито, като доц. Етиен Леви в категория Вокал, проф. Велимир Велев в категория Танц, Принципът Еспирал с Цветанка Гергинова, Вокален клас с Руми Иванова, Станислав Почекански – Камерни брас ансамбли и др.

Гала концертът и награждаването на победителите ще бъде в Летен Театър Бургас на 22-ри Август 2021 г. и ще включва участие на всички най-добри изпълнения от младите таланти, които са се изявили по време на конкурса.

Събитието се организира в партньорство с Национален Фонд Култура, Министерство на образованието и Съюза на българските учители. Медиeн партньор на събитието е Радио 1 Бургас.

 • Град:

  Бургас

 • Адрес:

  Летен Театър Бургас

 • Име на организатор:

  „АРТ ЦЕНТЪР КЪРНОЛСКИ”

Дата

22.авг.2021
Изтекло събитие!

Час

12:00

Вход

Свободен

Тип събитие

На открито

Локация

Бургас
 • Град:

  Бургас

 • Адрес:

  Летен Театър Бургас

 • Име на организатор:

  „АРТ ЦЕНТЪР КЪРНОЛСКИ”