Отвъд стената - театрално представление

Отвъд стената

Вълнуващо театрално приключение, в което глухи и чуващи деца могат да се впуснат и изживеят заедно.

Спектакълът е необикновено пътуване през един личен вътрешен свят, свят, през който ще ни преведат две прекрасни актриси – чуващата Юлия Коларова и глухата актриса Росица Караджова.
Юлия Коларова и Росица Караджова си служат с изразните средства на жестовия, говоримия и визуалния език на кукления театър, за да пресъздадат моменти от живота на две различни едно от друго същества, всяко потънало в своя изолиран малък свят, които прерастват в серия забавни епизоди в анимационен стил.
„Това представление е едно щуро, смешно-тъжно пътешествие, което отвежда до истината, че „стената“ е просто илюзия, наш личен градеж от страхове, който би могъл да бъде срутен единствено, ако се осмелим да бъдем заедно“, допълва Мила Коларова.

Проектът е продуциран от Фондация „Арт Бюро“ в партньорство със Съюза на глухите и ОКИ „Дом на културата Красно село” и се реализира с подкрепата на Столична програма „Култура” 2021 и Министерство на културата. Сценографията е дело на Станислава Кръстева, музиката е на Надежда Митева, а специални консултанти по жестов език са Силвана Павлова и актрисата Росица Караджова.

Вход – с билети.
Представлението е подходящо за деца на възраст 6 + години.

Режисьор и автор на текста: Мила Коларова
Сценограф: Станислава Кръстева
Музика: Надежда Митева
Участват: Росица Караджова и Юлия Коларова
Консултанти по жестов език: Силвана Павлова и Росица Караджова
 • Град:

  София

 • Адрес:

  Зала „Елит“, ОКИ ДК „Красно село”

Дата

30.сеп.2021
Изтекло събитие!

Час

19:00

Тип събитие

За деца

Локация

София
Категория
 • Град:

  София

 • Адрес:

  Зала „Елит“, ОКИ ДК „Красно село”