План Б

План Б

„План Б“ е документален театрален спектакъл, основан на реални интервюта с истински хора, страдащи от алкохолна или наркотична зависимост.

Нашите герои разказват честно и открито за унижения и падения, които трудно бихме могли да си представим. Те обаче, споделят всичко това, защото вече могат да си го позволят – превъзмогнали са го. Светлината е победила в техния път.

Това е един спектакъл за духовната криза на човечеството, изследвана чрез едно от нейните най–сериозни проявления – зависимостите, като опит за бягство от реалността и болката. И личния духовен опит като един възможен изход, оказал се спасителен за стотици изтерзани души.
За упадъка на нравите, консуматорския възглед за получаване на незабавно удовлетворение на всички потребности, за девалвацията на духовните ценности.
И за Бог от друга страна. За вечната епична битка между Бог и Его.
За духовния път, извървян от обикновените хора, обект на нашия разказ и чудото, благодарение на което те са изградили един нов живот на основа на вярата.

Представлението е с продължителност 1ч.15 мин.

Екип:
Продуцент – Продуцентска къща М енд Б Прадакшънс
Идея и постановка – Михаил Милчев
Драматург – Яна Добрева
Композитор – Милен Апостолов
Дигитален артист – Петко Танчев
Фотограф – Иво Орешков
Актьори – Борис Коев,Георги Димов, Гергана Либова, Димитър Пишев, Ивета Маринова, Светлина Станчева.

Проектът е реализиран с финансовата подкрепа на Министерство на културата на РБ, Рехабилитационен център за лечение на зависимости „Жива“ и любезното домакинство на Сити Марк Арт Център.

 • Град:

  Софив

 • Адрес:

  Сити МАрк Арт Център, бул. "Янко Сакъзов" № 30

Етикети:

Дата

11.окт.2021
Изтекло събитие!

Час

19:30

Тип събитие

Вечерно

Локация

София
Категория
 • Град:

  Софив

 • Адрес:

  Сити МАрк Арт Център, бул. "Янко Сакъзов" № 30