Начало Културни събития Проект “Музика за природата”
плакат "Музика за природата"

Проект “Музика за природата”

Музика за природата е нашето мото, под което организираме 6 екологични концерта в Трънския край.

Проектът “Музика за природата” напълно се отказва от електрическия ресурс и се насочва към акустичен формат, който да бъде технически независим от електрическата мрежа. С избирането на локации близо до хората, в малките български села, елиминираме необходимостта от използването на транспортната инфраструктура за посещаването на концертите.

С идеята да не нарушаваме флората и фауната, така както често се случва по време на различни музикални фестивали, решихме, че концертите ще се проведат във вече изградени пространства, които хората разпознават в своите родни села: “мегданът’ – малкият селски площад, църквата, кръчмата, такива каквито ги познаваме още от класическата българска литература. По своята същност концертите “Музика за природата” са доброволчески инициативи, те няма да генерират печалба и напълно се отказват от продажбата на хартиени билети.

Плакатите са малко на брой и ръчно изработени, основната рекламна кампания ще протече в интернет, социалните мрежи и от уста на уста. Не на последно място в рекламните материали ще поканим публиката да не ползва хартиени и пластмасови чаши по време на концерта, а да донесе от дома прибори за многократна употреба, ако иска да консумира храни или напитки.

ПРОГРАМА:

02 юли, с. Ярловци, 18:00 Почистване и 19:00 концерт
03 юли, с. Зелениград, 11:00 Почистване, 12:00 концерт
13 август, Ждрелото на р. Ерма, 18:00 Почистване и 19:00 концерт
14 август, град Трън, 11:00 Почистване и 12:00 детски концерт

 • Град:

  виж програмата

 • Адрес:

  виж програмата

Дата

02.юли.2022
Изтекло събитие!

Час

18:00 - 20:00

Тип събитие

На открито
 • Град:

  виж програмата

 • Адрес:

  виж програмата