Начало Културни събития Това чудо(вище), наречено ЖИВОТ
Авторски моноспектакъл на Диана Дафова

Това чудо(вище), наречено ЖИВОТ

Авторски музикален моноспектакъл на ДИАНА ДАФОВА

28.09.2021 г. от 19:30 ч.
23.11.2021 г. от 19:30 ч.

Моноспектакълът „Това чудо(вище), наречено Живот” е ново творческо превъплъщение на Диана Дафова. Искрено споделяне на необичайни лични преживявания въвежда аудиторията в общочовешки теми: коренът, вярата, знаците, свободата, пречистването, любовта и благословията. Да, животът е чудо, но понякога и чудовище, което не рядко ни подлага на изпитания.

В спектакъла прозвучават най-емблематичните песни на Диана Дафова и разкази за тяхното възникване, „Аадия” (Космос, Вселена), селекционирана от НАСА за трансмисия в
Космоса със совалката Колумбия, „Талиесин”, ”Пречистване”, „Каризма”, благословена от Папа Йоан Павел II и др. Моноспектакълът ни пренася в страни на три континента и е истинско пътешествие на духа, засягащо най-дълбоките чувства.

Едно преживяване, което се надяваме да ви провокира, размисли, насълзи, разсеее и отпусне, всичко, което не намираме в забързания свят навън и което ни дава смисъл и обогатява.
Аудиторията има възможност да се доближи до харизматичната личност на Диана Дафова, нейната неизчерпаема креативност и артистичност, човешката й топлота и откровеност,
позитивните й нагласи и добронамереност, обаятелното й присъствие на сцената.

 • Град:

  София

 • Адрес:

  Сити Марк Арт Център (бул. “Янко Сакъзов” № 30)

Дата

28.сеп.2021
Изтекло събитие!

Час

19:30

Тип събитие

Вечерно

Локация

София
 • Град:

  София

 • Адрес:

  Сити Марк Арт Център (бул. “Янко Сакъзов” № 30)