Начало Културни събития Whiskey & street art fest в Капана
Whiskey & street art fest в Капана

Whiskey & street art fest в Капана

Уиски Фест Пловдив на 25 и 26 юни!

Двудневното събитие на 25 и 26 юни ще посреща посетители между 17:00 и 23:00 часа в пространството зад Халите в Капана. Фестивалът е предназначен за лица над 18 години и няма да допуска непълнолетни. Билети ще се продават онлайн, на мястото на събитието, както и в определени галерии, барове и магазини в Капана.

Световно известни дестилерии ще представят марките си на 14 щанда, обособени в кокетни павилиони, а за никого не е тайна, че уиски коктейлите ще доминират в предложенията. Водещи експерти и миксолози ще разказват, показват и доказват за качествата на представените марки.

Двата специализирани уиски бара от града – The Whisky Library и СандъкЪ, също ще се изнесат от уютните си локации за дните на феста и ще допълнят богатия избор от уиски. Музикалният фон ще бъде в опитните ръце на култовото пловдивско радио –  XRaydio. Очаквайте специална за събитието селекция от Vintage Soul, Jungle Exotica, Easy Listening и Rock and Roll.

Бъчвите – емблема на феста, тази година ще бъдат изрисувани от доказани и млади творци на графити от Пловдив с аерозолни спрейове и акрилни бои и ще представят характерни символи за града. Йордан Терзийски, Цветан Узунов, Андон Георгиев, Тодор Атанасов и Николай Добрев са част от творческата банда с четки и спрейове, чийто отпечатък ще донесе колорит на Капана и централната част на града.

Три яки банди ще се качат на  сцената, а енигматично танцово шоу ще постави кулминация на феста.

 

Цената на 1 билет ще бъде 24 лв. и включва автентична дегустационна уиски чаша и 5 уиски кредита, които може да размените на щандовете, както и предпазна маска.

Проектът се реализира с подкрепата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019.

 • Град:

  Пловдив

 • Адрес:

  Пространството зад Халите в Капана

Дата

25. - 26.юни.2021
Изтекло събитие!

Вход

24.00 лв

Тип събитие

Вечерно,
На открито

Локация

Пловдив
Категория
 • Град:

  Пловдив

 • Адрес:

  Пространството зад Халите в Капана