ArthuB представя: New Actors Studio

New Actors Studio

Previous slide
Next slide

Мисията ни е да популяризираме и провокираме креативноста на младите артисти, като им предоставяме поле за изява и създаваме условия за развитие, а също така – да създаваме нови екипи от млади творци, които да работят заедно за развитието на културния живот в България.

New Actors Studio

Школа за киноактьорско майсторство

Сфери на интереси

Киношкола New Actors Studio в парньорство с Кастинг агенция „Скрийн Бокс“, която също е част от студиото, набират актьори и статисти за филмови и телевизионни продукции, рекламни и музикални клипове – както за български, така и за чужди проекти.

Кратка биография

New Actors Studio e основана през 2009 г., от Златка Керемедчиева и освен киноактьорската си школа, по късно тя е развила и други дейности свързани с киното, визуалното изкуство и рекламата. New Actors е регистриран продуцент към ИА „Национален филмов център”.

Сфера на дейност

Киношкола и други дейности, свързани с киното, визуалното изкуство и рекламата

Опитност при работа с проекти

Киношколата New Actors Studio e подкрепена от НФК, чрез програмата “Творчески стипендии за подпомагане на млади и на изтъкнати творци и на други млади специалисти в областта на културата”.

Селекция / Награди / Резиденции

Ню Актърс Студио“ беше селектирано като част от проектите, с които София кандидатства за Европейска столица на културата.

Снимките и текстът са предоставени от потребителя. ArthuB не носи отговорност за истинността на предоставената информация.

Това съдържание е достъпно само за регистрирани потребители. Моля, влезте в своя потребителски профил .