ArthuB представя: Ангел Радилов

Ангел Радилов

Обичам красивите неща в живота! Хората рядко разбират мисията на някои неща в живота, най-вероятно защото никога не са се замисляли или просто нямат време за друго освен битовото оцеляване.

Ангел Радилов

Журналист

Сфери на интереси

Освен журналистиката, имам интерес към темите художествена фотография, екология, животни, природа, туризъм и поклонничество. Обичам да снимам освен природа и свети места, така портретна фотография.

Кратка биография

Журналист съм на свободна практика, като до скоро съм се отразявал информационния поток за всички новини в Добрич и региона. Бил съм кореспондент на регионални и национални печатни издания. Наред с това вече повече от 10 години отразявам културните събития в региона на собствения си сайт “Подиум”. Имам издадени и печатни издания на изданието.

Сфера на дейност

Журналистика. Както отразяващ новините, така и тяхното оформление, редактиране и заснемане. Дигиталната революция продължава да предлага нови възможности за развитие на медиите и това налага ежедневно гъвкавост в търсене на читатели.

Опитност при работа с проекти

Имам интерес към създаването на проекти, като създаване на книги, периодични издания, фотоизложби и филми. Не съм участвал в създаване на проекти, макар че имам опит.

Снимките и текстът са предоставени от потребителя. ArthuB не носи отговорност за истинността на предоставената информация.

Това съдържание е достъпно само за регистрирани потребители. Моля, влезте в своя потребителски профил .