ArthuB представя: Милена Ангелова

Милена Ангелова

Previous slide
Next slide

Дете на Вселената, което не може да живее без любов, литература, вехти банди и кафе. Вдъхновение мисля, че има във всичко. То е нещо като любовта, с която сме се родили. Най-същественият екзистенциален акт. Главните неща за мен: скъп човек, добър автор и песен започнала в подходящия момент. Музите винаги идват неочаквано.

Милена Ангелова

Поет

Сфери на интереси

Както споменах, писането е водещото на този етап. Иначе говорейки за интереси: литература, театър, кино, фотография. Изкуство ли е – гладна съм за него! Няма нещо, което да не искам да опитам. Няма нещо свързано с изкуството, което да не остави един отпечатък и да не те обогати. Вярвам, че сме дошли тук (в света) , за да творим заедно с Бог, като разширяваме границите на любовта и като изпълняваме нашата мисия. А какво по истинно и чисто има от изкуството?

Кратка биография

Родена съм в Благоевград. Завърших хуманитарна гимназия “Св.св Кирил и Методий” с профил литература и философия. Завърших и бакалавър по Философия. А сега имам невероятната възможност да каже и че изучавам поезия.

Сфера на дейност

Това, което правя на този етап, е да пиша. Наскоро създадох страница, в която да споделям поезията. Също направих и подкаст. Не си слагам граници. Винаги търся начин да се изразя. Винаги гледам да имам какво да правя. Да има какво да дам на хората, на света.

Опитност при работа с проекти

В близките години, не съм. В гимназията активно се занимавах –  училищен вестник, училищно радио, връстници обучават връстници. Кампании като Face2Face – която се бори срещу трафика на хора, Живите книги. Винаги съм проявява желание да съм част от нещо такова. Да има за какво да си. Любопитна съм да видя дали изобщо ще има отправени предложения за нещо. Но аз ще съм с отворени ръце. Отворена съм към това да опитвам нови неща.

Селекция / Награди / Резиденции

Започнах да споделям открито поезията си едва края на Септември.
Не съм искала награди, не съм ги търсила. Но, мисля че шанса да съм където съм и да мога да се уча как да пиша – това е най-голямата награда за която мога да мечтая.

Снимките и текстът са предоставени от потребителя. ArthuB не носи отговорност за истинността на предоставената информация.

Това съдържание е достъпно само за регистрирани потребители. Моля, влезте в своя потребителски профил .