ArthuB представя: Мая-Вероника

Мая-Вероника

Previous slide
Next slide

Опитвам се да изобразя себе си интроспективно. Аз съм единственото нещо в този свят, което познавам най-добре и в този смисъл съм си интересна. Опитвам се да осмисля личното си съществуване и значимост. Рисувайки себе си, да покажа на самата мен, как света и околните събития, преки и непреки, ме повлияват.

Мая-Вероника

Художник

Сфери на интереси

Занимавам се с изобразително изкуство. И предимно натам са насочени интересите ми. Рисувам с маслени бои и с цветни моливи. Смятам, че стилът ми е разпознаваем. Като не бих се ангажирала да го определя.

Кратка биография

Аз съм художник от град Варна. С рисуване, както всеки творец, се занимавам от най-ранна възраст. Завършила съм средно специално образование с профил живопис, както и магистърска степен в същата област. Отделно съм учила актьорско майсторство и английска филология. За да мога да си позволя да не превръщам творчеството си в търговия, си помагам с доходи като преводач. За разлика от повечето колеги, предпочитам да не продавам творбите си. Целта ми е просто да ги показвам.

Сфера на дейност

В момента рисувам и предлагам някои свои творби през онлайн платформа, тъй като без ангажимент за продажба никой не се съгласява да ги изложи. Имам желание, на някакъв етап, да мога да направя самостоятелна изложба. И друга мечта ми е да направя пълен сборник с мои картини.

Опитност при работа с проекти

Участвала съм в партньорства за изложби единствено в ученическите си години. Не мога да преценя дали бих участвала, тъй като обикновено колаборацията с други творци ангажира с продажби, а това не е нещо, което търся. По-скоро предпочитам самостоятелна дейност и онлайн активност.

Селекция / Награди / Резиденции

Едва наскоро реших да популяризирам изкуството си. Не съм участвала в конкурси. Съответно нямам постижения в тази област.

Снимките и текстът са предоставени от потребителя. ArthuB не носи отговорност за истинността на предоставената информация.

Това съдържание е достъпно само за регистрирани потребители. Моля, влезте в своя потребителски профил .