ArthuB представя: Миша Лина-Мелина

Миша Лина-Мелина

Previous slide
Next slide

Вярвам, че всеки човек може да разкаже поне една вдъхновяваща история. Вярвам, че всеки човек е ценен и има какво да дари на останалите, но забързани в ежедневните задачки сякаш забравяме за това. Вярвам, че съм добър слушател и бих се радвала да си сътруднича с хора, които продължават да мечтаят и да творят красота.

Миша Лина-Мелина

Сфери на интереси

Литература и изобразително изкуство. И понеже човек се учи и развива, докато е жив – проявявам интерес към уоркшопи, курсове по творческо писане, курсове по рисуване и др.

Кратка биография

За първи път усетих силата на думите, когато в първи клас трябваше да напишем съчинение за Мама. Не помня вече какво точно бях написала, но още помня, когато вдигнах очи след като приключих с четенето на моято творба, не само насълзените очи на Мама, но и на всички останали родители изпълнили класната стая…И оттогава продължавам да обичам тази магия, която създават думите и докосват душите на хората.

Сфера на дейност

Винаги съм обичала книгите, писането и да помагам на другите. Е най-накрая успях да ги обединя тези трите в едно общо дело. Пиша приказки и се самоиздавам като част от печалбата дарявам на различни благотворителни организации. Всяка книжка си има различен илюстратор, защото вярвам, че има много талантливи хора в България и ми се иска да дам поле за изява, на колкото се може повече от тях.

Опитност при работа с проекти

Работя заедно с различни илюстратори по създаването на моите книжки.
С радост бих се включила в различни благотворителни проекти и техните каузи, както съм го правила неведнъж.

Селекция / Награди / Резиденции

Завършен курс по творческо писане при Марианна Георгиева
Диплома от уъркшопа на Димитър Узунов – Creative Storytelling.
Завършен курс по творческо писане при Димитър Кенаров.
Втора награда в конкурс за сценарий за късометражен филм „Твоят живот е твоят живот”.

Снимките и текстът са предоставени от потребителя. ArthuB не носи отговорност за истинността на предоставената информация.

Това съдържание е достъпно само за регистрирани потребители. Моля, влезте в своя потребителски профил .