ArthuB представя: Ванеса Събкова

Ванеса Събкова

Previous slide
Next slide

Обичам да се отличавам във всяко нещо, което правя. Различното ме привлича по много начини и бих искала да срещна и други хора с подобен начин на мислене и смелост да го покажат.

Ванеса Събкова

Графичен дизайнер

Сфери на интереси

Най- често се изявявам в сферата на графичният дизайн и илюстрацията. Работя предимно дигитално, но се уча и развивам също в сферата на традиционното изкуство.

Кратка биография

Започнах кариерата си, когато изкарах квалификационен курс като графичен дизайнер към фирма Нет Ит/ Дизайн академи. Продължих да се развивам на свободна практика вече две години. Студентка съм също със специалност Графичен дизайн във Варненски свободен университет “Черноризец Храбър”.

Сфера на дейност

Като фрийленсър участвам постоянно в различни социални проекти и работя с частни клиенти. Предимно се занимавам с изработка на фирмена идентичност и подпомагам различни брандове.

Опитност при работа с проекти

Като илюстратор съм участвала към варненската кампания “Открий колелото”, също и в благотворителната изложба на Eкспо център “Люспокрилите в Бургас” и др. Развивам и собствена колекция, която се надявам да мога да представя след време. В момента се занимавам предимно като главен дизайнер на новооткриващ бранд.

Селекция / Награди / Резиденции

Бях наградена като илюстратор от пресата “Граждански будилник” през 2021г. с отличието “Избор на публиката”. Имам отличие и в инициативата “Бургас харесва младите илюстратори”, както и в проекта “Nickname : V@zov”.

Снимките и текстът са предоставени от потребителя. ArthuB не носи отговорност за истинността на предоставената информация.

Това съдържание е достъпно само за регистрирани потребители. Моля, влезте в своя потребителски профил .