ArthuB представя: Ванеса Събкова

Ванеса Събкова

Предишна
Следваща

Още от малка обичам да се занимавам с изкуство под всякаква форма. Насочих се към графичния дизайн след несполучлив опит в програмирането. Никога не е късно да започнеш да се занимаваш с това, което искаш отначало.

Ванеса Събкова

Професия (някаква идентичност)

Сфери на интереси

Освен да рисувам, обичам да се занимавам с проекти, свързани с фирмена идентичност. Правила съм доста постери и визитки за частни клиенти и фирми. Имам интерес към печатни материали и работа с повече програми.

Кратка биография

Следвам Графичен дизайн във ВСУ “Черноризец Храбър”, имам професионална квалификация като дизайнер от фирма Нет Ит/Design Academy. Имам изкаран курс за Sketch up, както и изкаран практикум за финансов математик.

Сфера на дейност

Наскоро участвах отново в софийската инициатива на “Граждански будилник” за социално ангажирано творчество. Също така, участвах и в инициативата към списание “Виж” за постер към новия филмов фестивал в Бургас.

Опитност при работа с проекти

Участвала съм в доста проекти като например към фондация “Открий колелото”, “Граждански будилник”,”Nickname: Vazov”, “Burgas International film festival” и други.

Селекция / Награди / Резиденции

Имам спечелена награда “Приз” за избор на публиката към изданието от 2021 г. към “Граждански будилник”. Второ място на конкурса “Бургас харесва младите илюстратори” и първо място към “Nickname: Vazov”

Снимките и текстът са предоставени от потребителя. ArthuB не носи отговорност за истинността на предоставената информация.

Това съдържание е достъпно само за регистрирани потребители. Моля, влезте в своя потребителски профил .