ArthuB представя: Явор Перфанов

Явор Перфанов

Автор съм на пет книги, сборници с къси разкази. Вдъхновяват ме ценностите в семейството, общуването между хората и любовта. Работя в дует с определени изпълнители. Пиша импресии по известни песни.

Явор Перфанов

Сфери на интереси

Интересите ми са в късия разказ и поезията. Имам три записани песни в професионално студио, с различни изпълнители. Пиша музика. И текстове за песни. Имам интерес и към хоровото изпълнение.

Кратка биография

Роден съм на 17 април 1976 г. Живея в гр. Г. Оряховица. Автор съм на 5 книги, сборници с къси разкази. “Бримките на живота”, “Нещата, които си струват”,  “До следващото влюбване”,  “Лъжичка сол, лъжичка захар” и “Берачът на кестени”. Гостувал съм два пъти в “Нощен хоризонт” и в телевизионни медии. Носител съм на национални и международни награди.

Сфера на дейност

Пиша почти всеки ден. Имам група “Темата на Явор Перфанов”, в която пиша есета и разкази със социална тематика. Създавам клипове на творбите си. Рисувам по авторски неща.

Опитност при работа с проекти

В няколко проекта съм участвал. В “Национална кампания “Зелено четене”, в “Пещерски късмети” и др. Самият аз създавам проекти. Един от тях е филмиране на мои произведения.

Селекция / Награди / Резиденции

Трето място в конкурс на Международен съюз на писателите “Св. Св. Кирил и Методий”, поощрителни награди.

Снимките и текстът са предоставени от потребителя. ArthuB не носи отговорност за истинността на предоставената информация.

Това съдържание е достъпно само за регистрирани потребители. Моля, влезте в своя потребителски профил .