ArthuB представя: Димитър Иванов

Димитър Иванов

Баланс
Еволюция на звука
Самонараняване
Previous slide
Next slide

Рисунките ми представят вътрешният ми свят и моята интерпретация за реалност.
Вдъхновявам се от хората около мен, от природата, от разсъжденията ми върху житейските въпроси и от заобикалящата ни болка и щастие

Димитър Иванов

Сфери на интереси

Основно се изявявам в областта на визуалните изкуства. Предпочитаните от мен материали за работа са туша и маркерите. В последните месеци усилено усвоявам и способите на дигиталното рисуване.

Кратка биография

Роден съм през 1993 г. в София. Сега живота ми е разпокъсан между Габрово, София и Карлово. Започнах художествения си път през 2007 г. в Националната гимназия за приложни изкуства в Трявна. Завърших магистратура си в НХА със специалност „Теория и практика на художественото образование“ през 2018 г. По професия съм преподавател, художник и графичен дизайнер на свободна практика.

Сфера на дейност

Работя в сферата на педагогиката и в сферата на визуалните изкуства (на дигиталната и на графичната рисунка). Участвам в различни групови изложби в страната. За последните няколко години организирах и множество благотворителни изложби заедно с ученици, участвах и като организатор и жури на различни ученически конкурси по рисуване.

Опитност при работа с проекти

Избрани участия в изложби, фестивали и творчески проекти:
2022:
– „Джобен фестивал – есен 2022“. Ателие „Пластелин“, гр. София
– Изложба „Живопис, Графика, Скулптура“- посветена на празника на Габрово. Галерия „Христо Цокев“, гр. Габрово.
– „Джобен фестивал – пролет 2022“. Ателие „Пластелин“, гр. София.
2021:
– Обща изложба на участниците от третото издание на конкурс за абстрактно изкуство „21 х 21“. Галерия „a cube contemporary“, гр. София.
2020:
– Обща изложба на участниците от второто издание на конкурс за абстрактно изкуство „21 х 21“. Галерия „a cube contemporary“, гр. София.
2016:
– Годишна изложба на дипломираните бакалаври от НХА, випуск 2015/2016. Изложбен център „Шипка“ 6, гр. София.
2012:
– Обща изложба „Моето време, моето място“. Галерия „Тотю Гъбенски“, гр. Трявна.

Снимките и текстът са предоставени от потребителя. ArthuB не носи отговорност за истинността на предоставената информация.

Това съдържание е достъпно само за регистрирани потребители. Моля, влезте в своя потребителски профил .