ArthuB представя: Koncept Space

Koncept Space

Previous slide
Next slide

Koncept Space се превърна в емблематично място за модерна култура в градската ни среда. Заведението има за мисия да популяризира изкуството, като се старае да организира и предоставя сцената на разнообразни артисти от България и света.

Koncept Space

Сфери на интереси

Заведението е оборудвано с модулна сцена и уникалната за България озвучителна система на Void Acoustics, която в комбинация с мултимедийния екран, осигуряват истинско преживяване на артиста и публиката.

Кратка биография

Koncept Space работи още от 2019г., като успя да се правърне в любимо място зе феновете на музиката. Сцената е домакин на редица тематични събития и гости от България и света, от музикални събития, множество стендъп изяви, провеждане на изложби, както и интересни професионални семинари и частни събития.

Сфера на дейност

Сцена за провеждане на събития. При желание да проведете събитие в Koncept Space, моля да попълните кратка форма и ще получите отговор от мениджмънта – https://forms.gle/owUkwyDAYxfuEGMg9

Опитност при работа с проекти

Koncept Space има опит в организирането и провеждането на редица тематични събития. От професионални семинари до фестивали. Консепт спейс е домакин на международния фестивал на независимите крафт пивовари – PCIB, като през 2023 ще се проведе 5тото му издание.

Снимките и текстът са предоставени от потребителя. ArthuB не носи отговорност за истинността на предоставената информация.

Това съдържание е достъпно само за регистрирани потребители. Моля, влезте в своя потребителски профил .