“Джобен фестивал” пролет 2022 в Ателие Пластелин

През 2022 г. Джобен фестивал празнува десетата си годишнина.

Фестивалът за клипово изкуство (онова, което може да се побере във вашия джоб) се организира два пъти годишно в “Ателие Пластелин” (ул. “Цар Симеон” №48) – пролет и есен.

Пролетното издание през 2022 година ще се проведе от 13- 15 май. За поредна година Ателие Пластелин ще събере най-добрите артисти от всички сфери на изкуството, за един шеметен уикенд, изпълнен с радост и много арт.

За деветте години от основаването си в “Джобен фестивал” са взели участие повече от 500 артиста от всички сфери на изкуството, с над 550 свои произведения. Той представя творци от всички сфери на изкуството. 
 
Пролетното издание на “Джобен фестивал”, както и цялостната програма на Ателие Пластелин за 2022 г.,  се провежда с подкрепата на Национален фонд „Култура” по програма “Едногодишен грант”.

Условия за участие в Джобен фестивал пролет 2022:

Представленията, пърформансите, филмите, литературните четения, танцовите и музикални произведения трябва да са с максимална продължителност 30 мин. Скулптури, фотографии и картини не трябва да са повече от пет.

За участие е необходимо да се изпратят:
2 снимки, които да представят творбата и една на автора (компанията). Допълнителни материали (трейлъри, реклами и т.н. ), може да се приложат към имейла.

Краен срок: 03.04.2022 г.

Формуляр за кандидатстване: ТУК

Повече информация за предишните участници и издания на фестивала: на сайта на Джобен фестивал или във Фейсбук страницата