Фестивалът за светлинно изкуство LUNAR организира практически обучения

Практически обучения от водещи специалисти от света на визуалните изкуства и 3D мапинг технологиите

Фестивалът за светлинно изкуство LUNAR ще се състои за първи път в София, в дните между 6-9 май 2022 г., като преобрази града в огромна галерия под открито небе. Най-мащабният арт фестивал в България ще обхване над 10 локации в централната част на столицата.

Освен да срещне българската публика с един от най-новите видове изкуство, LUNAR цели да подпомогне развитието на уменията на младежи, които се интересуват от професионално развитие в сферата на високотехнологичните визуални изкуства.

В рамките на фестивала, ще бъдат организирани практически обучения от водещи специалисти от света на визуалните изкуства и 3D мапинг технологиите. Програмата ще предложи обучения за създаване на 3D мапинг, вълнуващи анимации, музика чрез изкуствен интелект, програмиране на персонализирани софтуерни системи за изграждане на взаимодействие между изпълнители, среда и публика и нощна фотография.

Образователната програма ще се проведе в Hyatt Regency Sofia (пл. “Васил Левски”), на 7 и 8 май 2022 г., от 10:00 ч.

Семинарите са безплатни за участниците. Необходима е задължителна предварителна регистрация за избрания семинар.

Възможно е записването за повече от един семинар, като е необходимо участниците да се запишат отделно за всяка желана от тях тема.

Местата са ограничени.

Повече информация: ТУК