Национален конкурс за млади таланти “Път Към Славата” 2022

Записванията за десетото издание на Национален Конкурс “Път Към Славата” 2022 вече започнаха

За десета поредна година конкурсът, организиран от АРТ Център “Кърнолски” под патронажа на г-жа Янка Такева – Председател на Синдиката на българските учители и с партньорството на Министерство на образованието и науката и съфинансиране от НФК, ще събере талантливи деца и младежи от цялата страна.

На деветото издание на “Път Към Славата” през март 2021 година, конкурсът събра над 1400 вокалисти, танцьори, инструменталисти и фолклористи от над 45 населени места в България. 

През 2022 година конкурсът ще се проведе в почивните дни – четири поредни седмици през месец март 2022 г. в Дом на Културата “Средец”, Национално Музикално Училище “Любомир Пипков” и Руския културно-информационен център.

Ще бъдат връчени стипендии и в категория категория инструментал.

Благодарение на подкрепата от страна на МОН и Програмата за закрила на деца с изявени дарби,  и тази година освен традиционните стипендии, които всяка година връчваме на солисти 4 група, (3 – вокал, 3 – танц и 3 – инструментал), са отпуснати още 6 стипендии категория инструментал.

Освен стипендии от МОН за вокалистите от IV възрастова група, много награди очакват участниците в Национален Конкурс “Път Към Славата” – освен Гран При и 1-во, 2-ро и 3-то място, за участниците ще получат покани за участие в международни конкурси в Италия, Испания, Полша, България, Румъния, Литва, Македония, Сърбия, Швейцария и други държави; награда от журито; награда на СБУ; награда на КНСБ; Запис и мастеринг в Студио “Karnolsky Project Studio” и още много! 

Пълните условия на X Национален Конкурс “Път Към Славата” 2022 може да намерите ТУК

Заявката за участие можете да намерите ТУК