Отворена покана за нови попълнения в екипа на 11-и Международен симпозиум “Изкуство – Природа”

Отворена покана от: група "Дупини" – организатор на международното културно събитие за изкуство в природата в Артцентър Дупини, с. Габровци, обл. Велико Търново.

Обявяваме покана за нови попълнения в екипа на група “Дупини” – организатор на международното културно събитие за изкуство в природата в Артцентър Дупини, с. Габровци, обл. Велико Търново.

Търсим асистенти и доброволци, активни в организационните и координаторскии процеси преди, по време и/или след събитието, като подготовка на терен, съдействие в работния процес на гостуващите артисти, дигитални архиви, др.

Важно! Натрупаният тази година опит ще ви даде възможност за включване в официалния екип на проекта за следващото издание през 2023 г.

Сред нас има живописци, скулптури, керамици, сценографи, иконографи, илюстратори на детски книги, преводачи. Ние сме позитивни доброволци, активисти, интердисциплинарни артисти, дейци на свободна практика, ръководители и преподаватели в училища по изкуства.

Защо да станете част от международния ни екип?

Развивате и обогатявате своите лични умения, портфолио и биография. Навлизате в областта на културния мениджмънт и кураторски процеси и се запознавате в детайли с организацията на специфично събитие за визуални изкуства – land art, site-specific art, nature art.

Създавате контакти, устойчиви приятелства и възможности за бъдещи индивидуални реализации. Запознавате се с утвърдени имена от съвременната българска и чуждестранна арт сцена, гости и участници в събитията. Надниквате в техния творчески процес.

Участвате в обучителни и презентационни събития, работилници, турове, филмови вечери, др. и обменяте идеи и опит с професионалисти от различни направления на изкуството.
Кандидатурите изпращайте на имейл, включващ кратко био и мотивационно писмо.

Поканата е отворена за кандидатстване до 20.06.22

Цялата информация ще намерите тук

Това съдържание е достъпно само за регистрирани потребители. Моля, влезте в своя потребителски профил .