Работилница за анимация – CEE Animation Workshop 2022

CEE Animation Workshop е едногодишна програма за обучение за развитие на проекти и продуцентски умения, предназначена за филмови професионалисти, работещи в областта на анимацията.

За четвърта поредна година CEE Animation Workshop е единствената обучителна дейност, подкрепяна от Creative Europe MEDIA, специално съобразена с нуждите на продуцентите на анимация и техните творчески екипи от страни с нисък производствен капацитет, които имат проекти в процес на разработка. Със своя холистичен подход, CEE Animation Workshop придружава проект за период от една година от ранните му етапи до напълно разработен проект, готов за достъп до международния пазар за финансиране.

По време на програмата, която е комбинация от групова работа, индивидуални сесии и лекции, участниците придобиват разнообразни напреднали умения, необходими, за да бъдат конкурентоспособни на пазара, които могат не само да приложат към текущия си проект, но и да използват, за да развият своята кариера, компания и други бъдещи проекти.

 

Освен това семинарът е замислен като мрежово събитие, където участниците се срещат с други колеги продуценти, експерти и вземащи решения в индустрията, които допринасят за тяхната мрежа от бъдещи партньори.

Детайли