Благотворителна акция чрез продажба на произведения на изкуството в помощ на Украйна

"Дари или купи изкуство за Украйна" е озаглавена кампанията, организирана от The Smarts Group и зала за събития BLVD 138.

Събитието ще се проведе от 10-и до 12-и март включително, в залата за изкуство и събития BLVD 138. Всеки, който иска да помогне, може да закупи картини на  Теодор Ушев, Васил Василев-Зуека, Нора Ампова, Гергана Джевелиева, Зоран Мише, фотографии на Владимир Карамазов, Виолета Апостолова-Лети и на още много други творци.

Визуалните артисти предоставят своите оригинални творби безвъзмездно. Цялата събрана сума ще бъде дарена на украинския Червен кръст в помощ на пострадалите от войната.

Изложбата КУПИ изкуство за Украйна ще бъде отворена за посетители от 10 до 12 март (от 10.00 до 19.00 часа) в залата за изкуство и събития BLVD 138 (гр. София, бул. „Васил Левски“ 138). По време на събитието посетителите ще имат възможност да закупят избраните от тях творби на място.

Повече инфоирмация за събитието и пълния списък на участващите артисти можете да намерите във фейсбук страницата на BLVD 138.

Източник: Boulevard 138