KARNOLSKY SUMMER CAMP отново в Слънчев бряг през август 2021

Фестивал KARNOLSKY SUMMER CAMP

Снимки: АРТ Център „Кърнолски“

Международен Фестивал Karnolsky – SUMMER CAMP 2021 ще проведе в Слънчев бряг от 19-ти до 24-ти Август

След месеците социална изолация и дистанция, децата и младежите имат силна нужда от изява и сцена, където да покажат таланта си. 

Разпознавайки потребността от нови идеи и начини на представяне на широката аудитория, Арт Център Кърнолски ще проведе за втори път „KARNOLSKY SUMMER CAMP 2021“ в черноморския курорт Слънчев бряг в периода от 19-ти до 24-ти Август.

Това културно събитие е естествено продължениве на конкурса за откриване на млади таланти „Път към славата“, провел се на три сцени през месец март в София.

Слънчеви дни, концерти, майсторски класове и много забавления и награди – това очаква талантливите младежи, които ще вземат участие в Международния фестивал на всички изкуствата ” KARNOLSKY SUMMER CAMP ”.

Събитието се организира в партньорство с Национален Фонд Култура, Министерство на образованието и Съюза на българските учители.

Млади таланти от различни държави ще представят на българската публика артистични изпълнения в пет различни категории: вокални солисти и вокални групи; танцови групи и солисти; мажоретни състави; оркестри; хорове.

Награди

Най-изявените и талантливи участници ще се състезават за:

 – 6 еднократни стипендии по 200 лв, осигурени от ФОНДАЦИЯ МФГ и

 – 4 стипендии по 100 лв, осигурени от анонимен дарител.

И тази година в рамките на фестивала ще се проведат работилници и майсторски класове, водени от доказани професионалисти и членове на журито, като доц. Етиен Леви в категория Вокал, проф. Велимир Велев в категория Танц, Станислав Почекански – Камерни брас ансамбли и др.

Гала концерт

Гала концерт с награждаване на победителите ще бъде в Летен Театър Бургас на 22-ри Август 2021 г. и ще включва участие на известни български изпълнители и най-добрите  от младите таланти, които са се изявили по време на тридневния конкурс.

Медиeн партньор на събитието е Радио 1 Бургас.

Източник: АРТ Център „Кърнолски“