Конкурс “Звукът на времето” кани на заключителните концерти във Велико Търново

Концертите започват на 27 май.

“Звукът на времето” кани жители и гости на гр.Велико Търново да присъстват на заключителните концерти на участниците от 27 май до 29 май 2022

Форум за млади български таланти

Конкурсът се организира и провежда от сдружение „Елита“ гр. Велико Търново и става част от културния календар на общината от 2014 година.

В богатата му история са участвали над 10 000 изпълнители от различни възрастови групи и музикални категории. Конкурсът се провежда в края на месец май и е форум, на който младите български таланти имат възможност да покажат своите способности. Тази година се очакват участници от два континента – Европа и Азия. Държави като Япония, Южна Кореа, Китай и Турция изпращат свои представители на тазгодишното издание на конкурса. Това е голямо признание за организаторите на форума и е престиж за всички участници .

През годините много изявени български музиканти и изпълнители са били членове на журиращата комисия – Живко Петров, Мими Иванова, Маргарита Хранова, Развигор Попов, Емил Струнджев, Нели Андреева, проф. Митев, проф. Василенко, проф. Байнов , Иван Лечев , а тази година председател на журито е Борислава Танева.

За талантливите вокални изпълнители, тази година, организаторите предлагат възможност за участие в майсторския клас на Иван Лечев .

Програмата можете да намерите ТУК