Онлайн концерт, посветен на жената, по проект „Кръстопът на изкуствата“

Сдружение „Елита“ започва работа по проект „Кръстопът на изкуствата“.

“Нашата мисия през десетгодишната ни история винаги е била да работим за духовното развитие на обществото и популяризирането на българската култура и изкуство. Благодарение на спечеления от нас проект „Кръстопът на изкуствата“ по програма „Едногодишен гранд“, ние имаме възможност да осъществим редица иновативни събития предвидени за 2022 г. Зад нашата мисия, застана Национален фонд „Култура“ , без чиято подкрепа, провеждането на този проект и неговите съпътстващи творчески събития, не биха били възможни.”

Основната целева аудитория са младите хора, занимаващи се с поезия, музика и изобразително изкуство.

“Кръстопът на изкуствата” помага за  развитието на младите хора, занимаващи се с поезия, музика и изобразително изкуство, като за целта се създават платформи за изява, чрез следните събития: концерти, летни музикални академии, уъркшопове, образователни лекции, представяне на книги, организиране на изложби. Цялостната концепция на поредицата от мини проекти е насочена, именно към даването на поле за изява на младите таланти, както и подпомагане на тяхното развитие и проспособяване към сцената.

ОНЛАЙН КОНЦЕРТ, ПОСВЕТЕН НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ЖЕНАТА

Събитието “Вярвам в теб” към проекта “Кръстопът на изкуствата” включва и онлайн концерт, посветен на жената. 

“Чрез онлайн концерта искаме да накараме ВСЯКА жена да се почувства специална, уважавана и оценена не само на празника. За целта събитието включва подбрани вокални изпълнения, посветени на жената.”

Концертът ще се осъществи със специалното участие на МШ “Елита” гр.Велико Търново.
Участието е безплатно. Краен срок за изпращане на заявки: 25.02.2022г.

С условията за участие можете да се запознаете ТУК.