Пътеводител #CreativeEurope: Критерии за оценка с Леони Ходкевич

Офис "Култура" Creative Europe Desk - България кани на лекция и практическа работилница по програма Creative Europe, които ще се проведат на 22.03.2022 от 10:00 до 18:00 ч.

Ментор на Пътеводител #CreativeEurope: Критерии за оценка е Леони Ходкевич – писател, културен продуцент, професор по международен културен мениджмънт в европейски и американски университети, както и експерт-оценител към Европейската комисия. Леони е директор и съ-основател на Програмата за културен мениджмънт във Виенския Университет и на неправителствената организация Clearly Culture.

Пътеводител #CreativeEurope: Критерии за оценка ще се проведе в две части – публична лекция, излъчвана на живо в страницата на Creative Europe – Desk България, и практическа работилница с ограничен брой участници.

За участие работилницата е необходима предварителна регистрация

Работилницата е предназначена за проектни мениджъри в културни организации и местата за участие са ограничени! Приоритетно ще се разглеждат заявки за участие  на представители на организации, които НЕ СА били подкрепяни от Програмата досега, но са в процес на разработване на проектно предложение с конкретни европейски партньори.

За участие работилницата ще бъдат избрани участниците, които са в процес на кандидатстване и до момента нямат получено финансиране по Creative Europe. Регистрационната форма за кандидатстване за участие в събитието ще намерите тук.

Източник: Офис "Култура" Creative Europe Desk - България