Васил Петров представя новата си симфонична програма на 2-ри ноември в Русе

Концертът SymphoNY way 2 е част от националното турне, което стартира през юни.

На 2-ри Ноември (вторник) в концертната зала на Канев център от 19:00ч. Васил Петров ще представи новата си симфонична програма.

Големият изпълнител Васил Петров представи новата си програма на летните сцени в Сливен, Пловдив, Бургас, Петрич, Карлово и Ямбол, Плевен, Велико Търново, Шумен и закри летния сезон в Созопол, където предизвика възторжени отзиви сред публиката и поредица от бисове.

На сцената ще прозвучат песни от новия албум на Васил Петров.

Освен парчета от новия албум – LOVE SONGS Vol.1,  ще чуем и световни поп и рок хитове на Стинг, Бийтълс и Дийп Пърпъл в красива симфонична интерпретация. Присъстват и филмови теми – Schindler’s List (Списъкът на Шиндлер), Smile на Чарли Чаплин, Feelings на Морис Албърт, Love story (Where Do I begin) на Франсис Лей, популярни джаз и боса нова теми, както и хитовете на Синатра.

На сцената ще бъдат и Врачанска филхармония с диригент Христо Павлов, джаз музикантите – Йордан Тоновски (пиано), Кристиян Желев(ударни), Христо Минчев (бас китара). Специален гост е брилянтната цигуларка и носител на множество световни награди – Зорница Иларионова. 

Аранжиментите в програмата са дело на Ангел Заберски младши, Румен Тосков – Рупето, Васил Спасов и Христо Павлов.

Медийни партньори на турнето са Радио 1. Билети за концерта на Васил Петров SymphoNY way на 2 Ноември (вторник) от касата на билетен център на Русенски университет.